Cautare

563 de rezultate pentru "subiecte titularizare teleorman2009matematica" (3.36 secunde)
Toate aceste subiecte sunt straine unei tari membra NATO din cauza ca titularul de fila in asemenea chestiuni are alte preocupari.
Ultimele mesaje postate, care puteau fi accesate duminica 11 iulie 2010, au subiecte fulminante si le puteti citi in continuare.
Premierul Emil Boc a declarat, marti, ca ministrul Finantelor nu a avut mandat pentru a dezbate public tema cotei unice si a impozitarii progresive, care nu a fost analizata si aprobata in Guvern, si a interzis ministrilor sa mai introduca in discutia publica subiecte care nu au avizul Executivului.
Evenimentul si-a propus sa dezbata subiecte esentiale din perspectiva crizei cu care se confrunta in prezent Europa, precum gradul de integrare economica proiectat la nivelul UE, viitorul UE ca jucator global, sau provocarea reprezentata de politica energetica.
Cu asta s-a pus punct unor subiecte neplacute, gen "ce face guvernul?". Intre intrebarile "S-a sinucis sau nu Madalina Manole?" si "Ceausescu e in Ghencea Militar sau in Cuba?" chiar nu mai incape nimic.
Departamentul ideologic din fiecare uzina are grija ca muncitorii sa nu incalce linia trasata de stat, iar departamentul ideologic din Consiliul Municipal se asigura ca "in presa apar subiecte de interes pentru cetateni, reflectate intr-o lumina corecta." Partidele politice, ONG-urile si sindicatele libere functioneaza, in cea mai mare parte, in ilegalitate, iar cei care rezista in aceasta postura o fac doar datorita sprijinului extern, fie ca e vorba de Europa, fie de Rusia.
Or, bietul Emil Boc nu poate sa aiba nicio reactie la asemenea subiecte - chiar daca ar vrea sau ar fi in stare de asa ceva - deoarece functia lui in Guvern si ramanerea sa in politica depind de UDMR, iar coniventele facute de PDL cu FIDESZ in Parlamentul European il reduc si mai mult la tacere.
El a adaugat ca, in afara de abuzurile PDL, in privinta carora PSD si PNL vor colabora, pentru alte subiecte este timp si inainte si in timpul sesiunii parlamentare din septembrie.
• Niciun ministru nu este lansator de subiecte de dezbatere atata timp cat ele nu au fost stabilite in Guvern.
Practic, sunt oameni care inventeaza subiecte, nu mai stiu cum sa se capatuiasca si nu sunt in stare sa coboare din sferele inalte unde au fost cocotati.
Alte subiecte din cadrul investigatiei in care romanii au evaluat negativ relatia cu Federatia Rusa au fost si cele legate de obiectivele energetice ale Romaniei, dar si cele ce privesc deteriorarea democratiei in Rusia sau comportamentul Moscovei fata de vecini (oprirea furnizarii gazelor catre Ucraina).
Acum, cheama partidele sa discute despre subiecte strict legislative, ce nu intra in competenta sa. Asta nu se mai cheama "amestec in treburile Parlamentului"?
Vineri, cele doua subiecte vor fi dezbatute de Liga alesilor locali ai PSD si de Comitetul Executiv National. In cazul in care motiunea de cenzura a Opozitiei trece de Parlament si PSD intra la guvernare, social-democratii isi propun sa aplice 100 de masuri grupate in functie de momentul aplicarii:
Principalele subiecte abordate in cadrul videoconferintei au fost pregatirea bazelor de deszapezire, stadiul aprovizionarii cu antiaglomerante si antiderapante, asigurarea carburantilor si echipamentelor, dar si situatia contractelor pentru intretinerea multianuala.
"Am invitat partidele la o discutie pe trei subiecte extrem de importante.
Principalele subiecte abordate in cadrul videoconferintei au fost pregatirea bazelor de deszapezire, stadiul aprovizionarii cu antiaglomerante si antiderapante, asigurarea carburantilor si echipamentelor, dar si situatia contractelor pentru intretinerea multianuala.
Relatiile dintre Romania si Franta sunt marcate, in actualul context, de subiecte precum expulzarile romilor si pozitiile autoritatilor de la Paris referitoare la eventuala amanare a aderarii tarii noastre la spatiul Schengen.
A fost un examen scris cu sapte subiecte, apoi cel oral. Am trecut cu brio", a mentionat fosta recordmena mondiala.
A fost un dans pe langa marile subiecte, o veritabila falsa stare a natiunii. Daca zbaterile din PDL si viitorul politic al Monicai Macovei sunt teme importante pentru tara, atunci sa ne luam la revedere de la un canal de televiziune la care cotizam prin lege, obligatoriu.
'In interviul d-lui Traian Basescu, difuzat joi seara de televiziunea publica, devenita oficina cotrocenista in toata regula, sunt destule subiecte contondente, care confirma cat de jos a putut sa coboare statutul institutional si public al unui presedinte de tara.
google-analytics.com